Arbëri

16 ditë aktivizëm kundër dhunës, mbahet uebinari i parë në Londër

16 ditë aktivizëm kundër dhunës, mbahet uebinari i parë në Londër
 

Këtë fundjavë, në Londër ka filluar uebinari i parë me temën "Gruaja, Dhuna në Familje dhe Shëndeti Mendor”.

Uebinari është organizuar si pjesë e aktivizimit 16 ditësh kundër dhunës ne baza gjinore.