Arbëri

Hoti mohon të ketë marrëveshje me Serbinë për vizitat e zyrtarëve të saj në Kosovë

Hoti mohon të ketë marrëveshje me Serbinë për vizitat e zyrtarëve të saj në Kosovë
 

Kryeministri Avdullah Hoti ka thënë se nuk ka asnjë marrëveshje midis Kosovës dhe Serbisë për vizitat e zyrtarëve të lartë serbë në Kosovë.

Ai ka thënë se Qeveria respekton marrëveshjen për lëvizjen e lirë, por, secila kërkesë për vizitë analizohet nga institucionet kompetente para se të miratohet apo të refuzohet.