Arbëri

Nëse nuk ia paguan 100 milionë euro Becchettit, Shqipërisë do t’i konfiskohen pasuritë jashtë

Nëse nuk ia paguan 100 milionë euro Becchettit, Shqipërisë do t’i konfiskohen pasuritë jashtë
 

Qeveria në Tiranë ka humbur një procedurë arbitrazhi për shkak të një procesi gjyqësor mbi shpronësimin e një stacioni televiziv – dhe nuk dëshiron të paguajë, thekson media e njohur austriake, Der Standard.

Disa banka austriake dhe kompani energjetike kohët e fundit morën një postë të pazakontë. Një kompani ligjore pyet nëse ata kanë ndonjë pasuri ose kërkesë nga Republika e Shqipërisë sepse ato duhet të bashkëngjiten.