Arbëri

Serbia s’lejon që Cakaj të shpallet “qytetar nderi” i Bujanocit

Serbia s’lejon që Cakaj të shpallet “qytetar nderi” i Bujanocit
 

Ministrja e Administratës shtetërore dhe Pushtit Lokal të Serbisë, Marija Obradoviq, ka refuzuar kërkesën e Kuvendit Komunal të Bujanocit që Gent Cakaj, të shpallet “qytetar nderi” nga kjo komunë.

Këtë e ka bërë të ditur Obradoviq gjatë seancës së Kuvendit të Serbisë, ku ka treguar se e ka nënshkruar vendimin për refuzimin e kërkesës.