Arbëri

Infektimi i mësimdhënësve, komunat angazhojnë personel shtesë dhe mbinormë

 

Lirie Sllamniku është njëra prej 11 mësueseve që është angazhuar në shkollën fillore “Mihail Grameno”, në Fushë-Kosovë.

Pas infektimit të mësueses së klasës së parë, Sllamniku është angazhuar nga komuna, në mënyrë që procesi mësimor të mos ndërpritet.