Arbëri

MKRS-ja është e interesuar të rrisë bashkëpunimin me Hungarinë me veprime dhe projekte konkrete

MKRS-ja është e interesuar të rrisë bashkëpunimin me Hungarinë me veprime dhe projekte konkrete
 

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ka takuar sot ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, Jozsef Bencze, me të cilin diskutoi për çështje dhe tema që janë të interesit dypalësh, për marrëdhëniet mes dy shteteve dhe për bashkëpunimin konkret mes Kosovës dhe Hungarisë në fushat që janë në domenin e ministrisë.

Pasi e falënderoi për vizitën, ministrja Dumoshi u shpreh se MKRS-ja është e interesuar që të rrisë bashkëpunimin me Hungarinë me veprime dhe projekte konkrete të përbashkëta, sidomos në fushat që lidhen me kulturën, sportin dhe rininë.