Arbëri

Qeveria miraton rishpërndarjen e mbi 47 milionë eurove kursime për vitin 2020

Qeveria miraton rishpërndarjen e mbi 47 milionë eurove kursime për vitin 2020
 

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen elektronike të mbajtur sot, ka miratuar vendimin për kursime, ndarje dhe harmonizime në kategoritë e shpenzimeve të organizatave buxhetore për vitin 2020.

Janë kursyer 47.621.459 euro dhe të njëjtat janë rishpërndarë nëpër organizata buxhetore.