Arbëri

KOSTT-i paguan mbi 2.5 milionë euro në muaj për energjinë në veri

 

Rreth 2.5 milionë euro janë humbjet mujore në veri të vendit, të cilat po mbulohen nga Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut.

Kryeshefi i kësaj ndërmarrjeje, Mustafë Hasani, gjatë raportimit të Komisionit për Buxhet dhe Transfere, ka ngritur si shqetësim që në buxhetin e 2021-s nuk janë paraparë mbulimi i këtyre shpenzimeve.