Arbëri

Nëntë të vdekur nga COVID-19 në Kosovë, 704 raste të reja

Nëntë të vdekur nga COVID-19 në Kosovë, 704 raste të reja
 

Nëntë persona kanë vdekur si pasojë e COVID-19 në 24 orët e fundit, ndërsa janë regjistruar edhe 704 raste të reja.

Rastet e vdekjes janë nga Klina 2 raste (84, 72 vjeç), Rahoveci 2 raste (82, 76 vjeç), Drenasi 1 rast ( 64 vjeç), Ferizaj 1 rast ( 81 vjeç), Gjakova 1 rast ( 77 vjeç), Suhareka 1 rast ( 78 vjeç) dhe Prishtina 1 rast ( 83 vjeç).