Arbëri

Kuvendi mblidhet të premten, në rend dite pikat e papërfunduara të seancave të kaluara

Kuvendi mblidhet të premten, në rend dite pikat e papërfunduara të seancave të kaluara
 

Kuvendi do të mblidhet në seancë plenare të premten, më 27 nëntor, në orën 10:00, për të shqyrtuar dhe votuar pikat e papërfunduara nga seancat e kaluara.

Kështu është vendosur sot në mbledhjen virtuale të Kryesisë së Kuvendit.