Arbëri

Dy të mitur në Qendrën Korrektuese në Lipjan po vazhdojnë studimet

Foto: Shërbimi Korrektues i Kosovës
 

Dy të mitur të cilët janë në Qendrën Korrektuese për të mitur në Lipjan, janë duke vazhduar studimet universitare nga kjo qendër.

Sipas njoftimit të Shërbimit Korrektues të Kosovës, kjo po bëhet në kuadër të programeve për trajtimin e të miturve, e që sipas tyre, qëllim ka rehabilitimin dhe risocializimin e të miturve.