Arbëri

Nesër lansohet fushata “T’i japim vendit ngjyra”, për mbjelljen e 1.8 milionë drurëve

Nesër lansohet fushata “T’i japim vendit ngjyra”, për mbjelljen e 1.8 milionë drurëve
Foto: Ilustrim
 

Komiteti Olimpik i Kosovës dhe organizata joqeveritare “Ta Pastrojmë Kosovën”, do të lansojnë fushatën “T’i japim vendit ngjyra”, e cilësuar si fushata më e madhe kombëtare.

Kjo fushatë parasheh që brenda 10 viteve në tërë Kosovën do të mbillen 1.8 milionë drurë.