Arbëri

Regjistrohet në gjykatë ''Lëvizja për Ndryshim'' e Jozefina Topallit

Regjistrohet në gjykatë ''Lëvizja për Ndryshim'' e Jozefina Topallit
 

Ish-kryetarja e Kuvendit, Jozefina Topalli regjistroi ditën e sotme në Gjykatë e Rrethit Tiranë, partinë e saj “Lëvizja për Ndryshim” dhe në këtë mënyrë ajo pritet të përfshihet në zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

Partia, e cila do të ketë si akronim gërmat LN, thuhet se u themelua nga Topalli, Adela Kryeziu, Evald Serreqi dhe Najada Selmani dhe një numër anëtarësie prej 5,199 personash.