Arbëri

Pezullohet puna në ambulancat specialistike në QKUK

 

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se është vendosur që të pezullohet puna në ambulancat specialistike në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës për shkak të gjendjes epidemiologjike në vend dhe rritjes së vazhdueshme të rasteve me COVID-19.

Sipas njoftimit, QKUK-ja do të vazhdojë të ofrojë shërbime shëndetësore për rastet emergjente që kanë nevojë për trajtim mjekësor.