Arbëri

Qeveria sonte pritet të vendosë masa të reja, karantinim për komunat me risk të lartë

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Qeveria e Kosovës sonte do të ketë në shqyrtim një vendim 34 pikësh në lidhje me masat anti-COVID.

Dokumenti me masat e reja do të shqyrtohet sonte nga ministrat dhe më pas pritet të aprovohet.