Arbëri

KFOR-i mbështet OJQ-në Hendikos me sisteme të ajrit të kondicionuar

 

Prishtinë, 9 nëntor – Ushtarët e Komandës Rajonale të KFOR-it – Lindje i dorëzuan sot sisteme të ajrit të kondicionuar, Organizatës Joqeveritare, Handikos, e cila ofron shërbime fizioterapeutike dhe trajtime të tjera për personat me aftësi të kufizuara.

Handikosi, përmes projekteve të ndryshme, vitin e kaluar mbështeti 78 fëmijë dhe 97 të rritur në rajonin e Prishtinës, nga të gjitha grupet etnike.