Arbëri

PDK-ja sheh situatë të rëndë për Kosovën pas aktakuzave të Speciales ndaj Veselit e Thaçit

PDK-ja sheh situatë të rëndë për Kosovën pas aktakuzave të Speciales ndaj Veselit e Thaçit
 

Enver Hoxhaj, u.d. i kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës, ka thënë se Kosova është në një situatë të rëndë, tash pasi janë konfirmuar aktakuzat ndaj tashmë ish-presidentit të vendit dhe të PDK-së, përkatësisht Hashi Thaçi e Kadri Veseli.

Ai në një konferencë për media të mbajtur të premten, tha se ata do të kthehet faqebardhë nga Gjykata Speciale në Hagë.