Arbëri

Jashtëligjshëm ambasadorë

Jashtëligjshëm ambasadorë

Njeriu që e ushtron detyrën e drejtorit të përgjithshëm në Ministrinë e Punëve të Jashtme, Delfin Pllana, sipas burimeve të KOHËS, jashtëligjshëm e në konflikt interesi është ngritur në gradë diplomatike, e më pas, me kërkesë të Qeverisë, presidenti Hashim Thaçi e ka konfirmuar për ambasador. Sipas burimeve, gradën më të lartë diplomatike e ka marrë edhe Frymëzim Isufaj, dhe të njëjtën është në rrugë ta sigurojë edhe Fatmire Musliu.

 

Njeriu që e ushtron detyrën e drejtorit të përgjithshëm në Ministrinë e Punëve të Jashtme, Delfin Pllana, sipas burimeve të KOHËS, jashtëligjshëm e në konflikt interesi është ngritur në gradë diplomatike, e më pas, me kërkesë të Qeverisë, presidenti Hashim Thaçi e ka konfirmuar për ambasador. Sipas burimeve, gradën më të lartë diplomatike e ka marrë edhe Frymëzim Isufaj, dhe të njëjtën është në rrugë ta sigurojë edhe Fatmire Musliu.

Këtë informatë KOHA e ka siguruar nga një zyrtar i lartë në Ministrinë e Punëve të Jashtme, i cili ka folur në kushte anonimiteti, dhe ajo nuk është mohuar as nga Ministria e as nga zëvendësuesi i drejtorit të përgjithshëm.