Arbëri

Jashari: I larguam uzurpatorët me vetëm tre anëtarë në Bord

Jashari: I larguam uzurpatorët me vetëm tre anëtarë në Bord
Foto: Driton Paçarada / KOHA

Zëvendësdrejtori menaxhues i Agjencisë së Kosovës për Privatizim, Avni Jashari, gjatë raportimit në Komisionin hetimor parlamentar, ka treguar se si me vendimin e vitit 2014 kanë arritur t’i largojnë 470 uzurpatorë të pronave shoqërore. Jashari ka thënë se uzurpatorët e fundit ishin të komunave veriore.

“Janë larguar 470 uzurpatorë. Të gjithë. Nuk ka uzurpatorë. Sipas informatave që i kemi ne dhe unë e sfidoj secilin person që ka informata që ka ndonjë aset të uzurpuar që mban ende pa kontratë të qirasë, le të vijë në AKP dhe ne e largojmë me polici. Deri në vitin 2014, numri i pronave të uzurpuara të shitura ka qenë 350”, ka thënë Jashari të premten.