Arbëri

Ambientalistja Mustafa e sheh problematik ndërtimin e Parkut të Aventurave në Gërmi

Foto: KOHA

Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me Sport Marketing kanë arritur një marrëveshje për Parkun e Aventurave i cili do të ndërtohet në Gërmi.

Lidhur më këtë plan, kanë reaguar edhe ambientalistë dhe mbrojtës të natyrës.