Arbëri

Diplomojnë 426 policë të rinj

Diplomojnë 426 policë të rinj
Foto: Facebook

Gjenerata e 55-të e kadetëve policorë të Policisë së Kosovës sot ka diplomuar. Në këtë ngjarje ka marrë pjesë edhe u.d. i drejtorit të Përgjithshëm të Policisë, Samedin Mehmeti, i cili ka deklaruar se Kosovës po i bashkohen edhe 426 policë të rinj.

“Duke marrë parasysh se PK-ja ka një imazh të mirë te qytetarët ju duhet të kontribuoni që akoma më shumë të ngrihet niveli i besueshmërisë te qytetarët. Policëve të rinj ju dëshiroj shëndet dhe suksese në detyrën e re në shërbim të qytetarëve”, ka deklaruar Mehmeti.