Arbëri

ASK: Rënie e numrit të udhëtarëve në transportin hekurudhor dhe ajror gjatë tremujorit të tretë të 2020-s

ASK: Rënie e numrit të udhëtarëve në transportin hekurudhor dhe ajror gjatë tremujorit të tretë të 2020-s
Foto: Ilustrim
 

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar “Statistikat e Transportit dhe Telekomunikimit” për tremujorin e tretë 2020, me të dhëna mbi transportin ajror, hekurudhor, rrugor dhe telekomunikimin.

Sipas statistikave, sa i përket numrit të fluturimeve, në tremujorin e tretë është 1 212 fluturime, ku në raport me tremujorin e njëjtë të vitit të kaluar ka një rënie prej (-58%).