Arbëri

Krasniqi: MTI ka angazhuar inspektorat të veçantë për inspektimin e makinerisë

Krasniqi: MTI ka angazhuar inspektorat të veçantë për inspektimin e makinerisë

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, së bashku me Inspektoratin e tregut, të premten ka inspektuar një kompani në Prishtinë, për të parë nga afër se sa po zbatohet udhëzimi administrativ për makineritë.

Sipas njoftimit për media, ministri Krasniqi ka theksuar se kanë angazhuar inspektorat të veçantë sa i përket inspektimit të makinerisë.