Arbëri

Miratohet Plani për parandalim dhe kontroll të COVID-19

 

Komiteti për monitorimin e sëmundjeve ngjitëse në Kosovë ka miratuar sot Planin për parandalim dhe kontroll të Covid-19 (Nëntor-Prill 2021), versionin 2.0.

Sipas njoftimit për media, në takimin e Komitetit mori pjesë edhe Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj.