Arbëri

Rukiqi pret kolaps, nëse nuk zbatohen ligjet e rimëkëmbjes

Rukiqi pret kolaps, nëse nuk zbatohen ligjet e rimëkëmbjes
 

Numri i rasteve pozitive me COVID-19 në Kosovë ka shënuar rritje. Vetëm të martën në vend janë shënuar 281 raste të reja me COVID-19.

Për çka kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Berat Rukiqi thotë se çdo plan për masa kufizuese shtesë duhet të përcillet me zbatim urgjent të Ligjit të Rimëkëmbjes dhe me fonde shtesë për përkrahjen e sektorëve të goditura nga pandemia COVID-19, në të kundërtën thotë se do të ketë kolaps.