Arbëri

Dialogu, BE-ja pret marrëveshje gjithëpërfshirëse brenda muajsh

Shefi i Zyrës së BE-së në Kosovë, Tomash Sunjog, në një intervistë ekskluzive për “DESKUN” ka deklaruar se jo të gjitha pikat që do t’i përmbajë marrëveshja për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë mund t’u pëlqejnë të dyja palëve.

Por, ka shtuar se marrja e obligimit ndërkombëtar për zbatim të tyre përmes ratifikimit në parlamentet respektive, do t’i ndihmojë dy vendet që të ecin përpara në perspektivën evropiane.