Arbëri

Hoti emëron Baxhakun këshilltare politike dhe drejtoreshë të Zyrës për komunikim

Hoti emëron Baxhakun këshilltare politike dhe drejtoreshë të Zyrës për komunikim

Kryeministri Avdullah Hoti ka emëruar Antigona Baxhakun këshilltare politike dhe drejtoreshë të Zyrës për Komunikim me Publikun.

Qeveria Hoti shpesh është kritikuar për mostransparencë dhe moskomunikim me mediat.