Arbëri

Hoti: Integrimi është politika jonë e përditshme

Hoti: Integrimi është politika jonë e përditshme

Për kryeministrin Avdullah Hoti, integrimi është politikë e tij e përditshme dhe e qeverisë që udhëheq.

Hoti të mërkurën, së bashku me zv.kryeministrin Driton Selmanaj, mori pjesë në tryezën konsultative me organizata të Shoqërisë Civile për prioritetet e Agjendës së Reformave Evropiane (ERA 2). Pjesëmarrës ishte edhe ambasadori i BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog.