Arbëri

Mjeku: Emërimet në borde nga Qeveria Hoti plotësisht të paligjshme

 

Getoar Mjeku, këshilltar i GP të Vetëvendosjes, në “Express Intervistën” në KTV ka thënë se emërimet në borde nga Qeveria Hoti janë plotësisht të paligjshme dhe antikushtetuese.

Sipas tij dallimi ndërmjet Qeverisë Kurti dhe kësaj të Hotit qëndron në respektimin e ligjit.