Arbëri

Filloi pagesa e subvencioneve për fermerët në Kosovë

 

Prishtinë, 27 tetor - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural tanimë ka filluar realizimin e pagesave direkte apo subvencioneve për fermerët.

Këtë e bëri të ditur ministri i MBPZHR-së, Besian Mustafa, i cili tha se pagesa e subvencioneve sivjet do të bëhet dy herë, ndryshe nga viti 2019.