Arbëri

REL: Të enjten, takimi i radhës Kosovë- Serbi në nivel ekspertësh

REL: Të enjten, takimi i radhës Kosovë- Serbi në nivel ekspertësh
 

Pas më shumë se një muaji, të enjten (29 tetor) në Bruksel pritet të zhvillohet takimi i delegacioneve të Kosovës dhe Serbisë në nivel ekspertësh, në kuadër të dialogut të ndërmjetësuar nga Bashkimi Evropian.

Kështu kanë thënë burimet diplomatike të REL-it në Bruksel pa dhënë më shumë hollësi rreth takimit.