Arbëri

Shtatë komisione parlamentare pritet të mbahen sot

Shtatë komisione parlamentare pritet të mbahen sot
Foto: KOHA

Në Kuvendin e Kosovës sot janë paralajmëruar se do të mbahen shtatë komisione parlamentare.

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes do të diskutojë për zhvillimet në Policinë e Kosovës ndërsa Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media, do shqyrtojë raportin e Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin civil të Kosovës, i cili do fillojë në orën 10:00.