Arbëri

​Nis hartimi i strategjisë kundër ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit

​Nis hartimi i strategjisë kundër ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit

Ministria e Punëve të Brendshme ka hapur sot punëtorinë për hartimin e strategjisë kundër Ekstremizmit të Dhunshëm dhe Radikalizmit.

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, theksoi se Qeveria e Kosovës është përgjegjëse për të siguruar mbrojtjen dhe sigurinë e popullsisë së saj së bashku me mbrojtjen e të drejtave të tyre për lirinë e mendimit dhe besimit.