Arbëri

Fillon kthimi i fëmijëve shqiptarë nga kampi në Siri

Fillon kthimi i fëmijëve shqiptarë nga kampi në Siri
Foto: Ilustrim

Ka filluar riatdhesimi i fëmijëve dhe grave shqiptare të bllokuar në kampin “Al Hol” të Sirisë.

Lajmi është dhënë nga Gjysmëhëna e Kuqe e Sirisë, sipas të cilës gratë dhe fëmijët janë trajtuar fillimisht nga mjekë dhe më pas do të nisen për në Shqipëri.