Arbëri

Sot afati i fundit për aplikim në garën “Elevator Lab” për ide biznesi në fushën e fintech

Sot afati i fundit për aplikim në garën “Elevator Lab” për ide biznesi në fushën e fintech
Artikull i sponsorizuar

Banka Raiffeisen në Kosovë dhe Shqipëri organizojnë për herën e dytë programin e përbashkët “Elevator Lab Bootcamp Kosovë & Shqipëri 2020”. Edhe këtë vit, ky program ka për qëllim që komunitetit të fintech dhe startup në të dyja vendet t’ju ofrojë mundësinë për të paraqitur idetë e tyre si pjesë e këtij konkursi. Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë më idetë dhe zgjidhjet e tyre në këto fusha: Retail (Retail Banking), Korporatë (Corporate Banking) Tregjet Kapitale (Capital Markets) dhe zgjidhje të tjera inovative bankare.

Thirrja është hapur më 30 shtator dhe mbyllet më datën 26 Tetor 2020 (në mesnatë). Gara vazhdon me “Bootcamp Weekend” që do të mbahet virtualisht duke vazhduar pastaj me mentorim për finalistët para prezantimeve finale pranë një jurie profesionale. Pjesëmarrësit e programit “Elevator Lab Bootcamp Kosovë & Shqipëri 2020” do të kenë mundësinë të fitojnë çmime monetare, këshillim dhe mbështetje nga Raiffeisen Bank Kosovë & Shqipëri, perkrahje dhe shërbime të inkubimit nga partnerët tanë të programit Innovation Center Kosovo (ICK) dhe New Media Communications, si dhe mundësi të tjera bashkëpunimi.