Arbëri

Partitë e pakicave në bisedime për qeverinë e re në Mal të Zi

Partitë e pakicave në bisedime për qeverinë e re në Mal të Zi
 

Partitë e pakicave janë të ndara rreth pjesëmarrjes së tyre në qeverinë e ardhshme të Malit të Zi, e cila pritet të formohet së shpejti nga tre partnerët kryesorë: koalicionet “Për të ardhmen e Malit të Zi”, “Paqja është kombi ynë” dhe “E zeza në të bardhë”, të cilët në zgjedhjet e 30 gushtit fituan shumicën.

Ndonëse ka marrë ftesë për bisedime me të mandatuarin për formimin e qeverisë së re, Zdravko Krivokapiq, Koalicioni Shqiptar “Bashkë nji za” nuk është takuar, por përmes një përgjigje me shkrim, të firmosur nga bartësi i listës dhe deputeti i këtij koalicioni, Fatmir Gjeka, e ka bërë të ditur qëndrimin e tij.