Arbëri

Edicioni i së Dielës në Koha Ditore trajton shkarkimin që u parapriu ndryshimeve në Polici

Vendimi i kryeministrit Avdullah Hoti për shkarkimin e ish-drejtorit të Policisë, Rashit Qalaj, është tema kryesore e cila trajtohet gjerësisht në numrin e së dielës në “Kohën Ditore”.

Në tekstin e titulluar “Rrëmbimi i Policisë” shpalosen detajet kryesore të dy prej vendimeve të fundit të Hotit, atij për shkarkimin e Qalajt, si dhe për shuarjen e Task-Forcës Kundër Korrupsionit.