Arbëri

Kusari-Lila: Vjedhjet e fundit janë zinxhir, ishin planifikuar për të fshehur një krim më të madh

 

Deputetja nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila, ka thënë se vjedhja e mbi 2 milionë eurove në Thesarin e shtetit dhe ajo e sotshmja në Agjencinë e ushqimit dhe Veterinarisë, janë të planifikuara dhe se synojnë të fshehin një krim më të madh.

Sipas saj, asnjë nga këto vjedhje nuk do të mund të bëhej pa bashkëpunim institucional.