Arbëri

VV: Vjedhja në Thesar e AUV, rezultat i politikës kriminale të kastës së vjetër politike

 

Hekuran Murati nga Lëvizja Vetëvendosje, në një konferencë për media ka folur lidhur me vjedhjet e fundit nga Thesari i shtetit dhe Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë.

VV-ja vlerëson se “vjedhja e 2 milionëve në Thesar ishte rezultat i politikës kriminale të kastës së vjetër politike”.