Arbëri

Haxhiu: Aktivistët e Vetëvendosjes akuzohen pa asnjë fakt, Prokuroria të tërhiqet

Haxhiu: Aktivistët e Vetëvendosjes akuzohen pa asnjë fakt, Prokuroria të tërhiqet

Albulena Haxhiu nga Lëvizja Vetëvendosje ka folur për media me rastin e fillimit të seancave gjyqësore për aktivistët e kësaj partie.

Bëhet fjalë për akuzat ndaj aktivistëve dhe ish-aktivistëve për sulm ndaj Kuvendit të Kosovës më 4 gusht 2016.