Arbëri

Kosova e BE-ja, dakordojnë 15 prioritete politike për zbatimin e MSA-së

Ditën kur Qeveria e ka shpërbërë taskforcën policore kundër korrupsion, ka miratuar edhe një dokument konfrontues me këtë vendimmarrje.

Ajo ka votuar pro Agjendës së re të Reformave Evropiane, top-prioritet i së cilës është luftimi i korrupsionit në nivelin e lartë.

Prioritetet e ERA 2 ishin negociuar nga Qeveria dhe Komisioni Evropian dhe janë finalizuar këtë muaj nga kryeministri i Kosovës dhe komisionari i Bashkimit Evropian për Politika të Fqinjësisë dhe Zgjerimit, raporton KOHA.