Arbëri

​Hoti në Klinë, flitet për rrugën transit që lidhet me autostradën Kievë-Zahaq

​Hoti në Klinë, flitet për rrugën transit që lidhet me autostradën Kievë-Zahaq

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti i shoqëruar nga ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi kanë vizituar komunën e Klinës.

Pas takimit që zhvilluan me kryetarin e kësaj komune, Zenun Elezaj, kreu i ekzekutivit, Avdullah Hoti ka lavdëruar këtë komunë për menaxhim të pandemisë.