Arbëri

KOHA zbulon planin për zbatimin e zotimeve në Shtëpinë e Bardhë

Qeveria ka miratuar një listë veprimesh që për qëllim kanë zbatimin e marrëveshjeve të Uashingtonit, të cilat kanë të bëjnë me normalizimin ekonomik ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Të gjitha janë pjesë e një plani 16-pikësh të siguruar nga KOHA, i cili i trajton çështjet nga Ujmani e deri te raportet me Izraelin.

 

Qeveria ka miratuar një listë veprimesh që për qëllim kanë zbatimin e marrëveshjeve të Uashingtonit, të cilat kanë të bëjnë me normalizimin ekonomik ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Të gjitha janë pjesë e një plani 16-pikësh të siguruar nga KOHA, i cili i trajton çështjet nga Ujmani e deri te raportet me Izraelin.

“Tani pritet nga dikasteret që janë nën përgjegjësinë tuaj të merren të gjitha masat e nevojshme për zbatimin e këtyre aktiviteteve apo veprimeve të dhëna në këtë dokument. Janë disa aktivitete ku përgjegjësia bie në më shumë se një institucion dhe për qëllime të lehtësimit të koordinimit dhe zbatimit të këtyre aktiviteteve kërkohet përkushtim dhe vëmendje e fokusuar edhe nga niveli politik”, ka thënë zëvendëskryeministri Driton Selmanaj.