Arbëri

Miratohet plani për zbatimin e marrëveshjes së Washingtonit

Miratohet plani për zbatimin e marrëveshjes së Washingtonit
 

Qeveria e Kosovës ka miratuar planin për zbatimin e marrëveshjes së 4 shtatorit në Uashington, për normalizim ekonomik ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Zëvendëskryeministri Driton Selmanaj ka thënë se për secilën pikë është bërë një përshkrim ku do të shërbej për t’i njoftuar partnerët për arritjen.