Arbëri

Z-Mobile i jep Telekomit afat 6 muaj për të paguar borxhin

Z-Mobile i jep Telekomit afat 6 muaj për të paguar borxhin

Gjashtë muaj ka afat Telekomi i Kosovës që ta paguajë borxhin prej afër 23 milionë eurosh që ka ndaj Z-Mobile, përndryshe do të bllokohen xhirollogaritë e Telekomit, sipas kryetarit të Sindikatës së Punëtorëve të Telekomit, Lamih Balaj.

Sipas tij, është mbajtur një takim mes Ministrisë së Ekonomisë, përfaqësuesve të Telekomit dhe atyre të Z-Mobile. Edhe pse s’ka qenë i pranishëm, Balaj thotë se Qeveria dhe Telekomi kanë ofruar 250 mijë euro në muaj si ofertë për marrëveshje, por ka shtuar se kjo s’është pranuar nga Z-Mobile.