Arbëri

Familja Qerkezi kërkon drejtësi për dëmet që iu shkaktuan nga bastisja e KFOR-it

Pamje nga bastisja në familjen Qerkezi (Video: AP)
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA

Ka rreth 16 vjet që familja Qerkezi nga Komuna e Obiliqit, e ruan një mjet si dëshmi për të treguar atë se çfarë kishte përjetuar.

 

Ka rreth 16 vjet që familja Qerkezi nga Komuna e Obiliqit, e ruan një mjet si dëshmi për të treguar atë se çfarë kishte përjetuar.

Natën e 23 marsit të vitit 2004, ishte hera e 73-të që trupat e KFOR-it kishin bastisur shtëpinë e kësaj familjeje dhe kishin lënduar disa anëtarë të saj.