Arbëri

Hoti u premton pensionistëve përmirësim të gjendjes

Hoti u premton pensionistëve përmirësim të gjendjes
 

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, i shoqëruar nga Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica, ka pritur sot përfaqësuesit e Lidhjes së Pensionistëve të Kosovës, me të cilët ka biseduar për kushtet dhe sfidat që ata përballen, veçanërisht pas situatës së krijuar nga pandemia COVID 19.

Hoti, me këtë rast i ka siguruar pensionistët se Qeveria do t’ju qëndrojë afër dhe do të angazhohet për përmirësimin e kushteve të tyre.