Arbëri

Nga e enjtja mbajtja e maskave e detyrueshme në Shqipëri

Foto: Driton Paçarada / KOHA
Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Nga e enjtja në Shqipëri është e detyrueshme mbajtja e maskave në ambiente të mbyllura dhe të hapura.

Këtë e ka bërë të ditur kryeministri shqiptar, Edi Rama, transmeton KOHA.