Arbëri

Mjekët kanë nisur të pranojnë pacientë me shenja të gripit sezonal, vaksinimi tek në nëntor

Qysh në javën e parë të tetorit mjekët familjarë krahas pacientëve që dyshohen si të infektuar me COVID-19, kanë nisur të pranojnë edhe ata me gripin sezonal.

 

Qysh në javën e parë të tetorit mjekët familjarë krahas pacientëve që dyshohen si të infektuar me COVID-19, kanë nisur të pranojnë edhe ata me gripin sezonal.

Simptomat pothuajse të ngjashme me gripin dhe ato të COVID-19 sipas doktoreshës Drita Gashi-Peqani, po e bën më të vështirë diagnostikimin, për çka në rastet kur ka dyshime, kërkohet testimi për COVID-19, raporton KOHA.