Arbëri

Gashi thotë se Specialja e ka urdhëruar OVL-në e UÇK-së të mos shpërndajë materiale konfidenciale

Gashi thotë se Specialja e ka urdhëruar OVL-në e UÇK-së të mos shpërndajë materiale konfidenciale
 

Avokati i OVL të UÇK-së, Tomë Gashi, thotë se pas refuzimit për t’u paraqitur në zyrat e EULEX-it në Fushë-Kosovë, sot ka pranuar një e-mail prej Gjykatës Speciale, të lëshuar me kërkesë të prokurorit Jack Smith.

Siç shkruan si në Facebook, ai është urdhëruar që si përfaqësues i veteranëve të informojë Zyrën e Prokurorit të Specializuar dhe OVL-UÇK të mos shpërndajë materiale konfidenciale.